Δεν είναι καλή ιδέα η παράταση χρόνου για την Ελλάδα, λέει ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών
Η ιδέα να δοθεί παράταση χρόνου στην Ελλάδα για να επιτύχει τη δημοσιονομική προσαρμογή, δεν είναι καλή, είπε την Τετάρτη ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γιαν Ντε Γιάγκερ, συντηρώντας το κλίμα των αρνητικών δηλώσεων για τη χώρα μας. «Εάν αφορά [σ.σ. η επιμήκυνση] την καθυστέρηση σε μεταρρυθμίσεις και περικοπές, τότε δεν είναι καλή ιδέα», σημείωσε.
Η ιδέα να δοθεί παράταση χρόνου στην Ελλάδα για να επιτύχει τη δημοσιονομική προσαρμογή, δεν είναι καλή, είπε την Τετάρτη ο Ολλανδός υπουργός Οικονομικών Γιαν Ντε Γιάγκερ, συντηρώντας το κλίμα των αρνητικών δηλώσεων για τη χώρα μας.
«Εάν αφορά [σ.σ. η επιμήκυνση] την καθυστέρηση σε μεταρρυθμίσεις και περικοπές, τότε δεν είναι καλή ιδέα», σημείωσε.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.