Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ αυτών και δύο κοριτσάκια 11 και 2,5 ετών, σε τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν το Σάββατο στα Ιωάννινα, στην εθνική οδό προς την Αρτα και την Κόνιτσα. Αλλά δέκα άτομα τραυματίστηκαν.
Αναλυτικά, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΝΕΤ, το πρώτο τροχαίο συνέβη όταν Ι.Χ. προσπάθησε να προσπεράσει νταλίκα με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με αντίθετα διερχόμενο όχημα.
Τραυματίστηκαν θανάσιμα οι δύο οδηγοί -29 ετών και 40 ετών- καθώς και ένα 11χρονο κοριτσάκι.
Λίγο αργότερα, μετά το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, σημειώθηκε νέα μετωπική σύγκρουση δύο Ι.Χ. με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ένας 23χρονος, μια 49χρονη και ένα κοριτσάκι δύο ετών.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας