Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Ένας Μύθος, μιά ιστορία

Δημήτρης Παπαμιχαήλ: Ένας Μύθος, μιά ιστορία

8/8/2004-2012 – 8 χρόνια μετά. Μας ταξίδεψε στη ζωή του, στις αγάπες του, στις επιτυχίες του και στις απαγορευμένες πόρτες των μυστικών του! Δημήτρης Παπαμιχαήλ Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του ηθοποιού Δημήτρη Παπαμιχαήλ (8 Αυγούστου 2004), ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και www.ert.gr το σχετικό επεισόδιο της εκπομπής «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ», […]

8/8/2004-2012 – 8 χρόνια μετά. Μας ταξίδεψε στη ζωή του, στις αγάπες του, στις επιτυχίες του και στις απαγορευμένες πόρτες των μυστικών του!

Δημήτρης Παπαμιχαήλ

Το Αρχείο της ΕΡΤ, τιμώντας τη μνήμη του ηθοποιού Δημήτρη Παπαμιχαήλ (8 Αυγούστου 2004), ψηφιοποίησε και παρουσιάζει μέσω των ιστοσελίδων www.ert-archives.gr και www.ert.gr το σχετικό επεισόδιο της εκπομπής «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ», παραγωγής 1987, στο οποίο εμφανίστηκε ο αξέχαστος ηθοποιός μαζί με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Στην εκπομπή, που παρουσιάζουν ο Βασίλης Τσιβιλίκας, ο Μίμης Πλέσσας και ο Κώστας Φέρρης, ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ και η Αλίκη Βουγιουκλάκη μιλούν για την κοινή τους ζωή και τις επαγγελματικές τους επιτυχίες. Πρόκειται για την εποχή που οι δύο πρωταγωνιστές συνεργάζονταν ξανά – για τελευταία φορά – στη θεατρική παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» της περιόδου 1986-1987.
Οι δύο ηθοποιοί κάνουν αναδρομή στην καλλιτεχνική τους πορεία και την προσωπική τους σχέση, ενώ αναφέρονται στον νέο ελληνικό κινηματογράφο και την επαφή του με το κοινό. Ανατρέχουν στα πρώτα τους βήματα, στα χρόνια της φοίτησής τους στη δραματική σχολή και, παράλληλα, αφηγούνται στιγμές της ιδιωτικής τους ζωής.
Μιλούν για την κοινή τους εμφάνιση στο θέατρο και τον κινηματογράφο, όπως στην ταινία «Αστέρω» (1959) που υπήρξε σταθμός για την μεταξύ τους σχέση. Θυμούνται τους πρώτους θεατρικούς και κινηματογραφικούς τους ρόλους, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες του χώρου.
Ο Δ. Παπαμιχαήλ, αναφέρεται στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση στον «Γλάρο» του Τσέχωφ, δίπλα στην Κυβέλη και στις συνεργασίες του με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, με το Εθνικό Θέατρο και το Θέατρο Τέχνης.
Στη διάρκεια της εκπομπής παρουσιάζονται, μεταξύ άλλων, στιγμιότυπα από κινηματογραφικές ταινίες των δύο πρωταγωνιστών.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024