Εκρήξεις σε τρία παγιδευμένα αυτοκίνητα σκότωσαν 11 ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους 38 στην πόλη Μαχμουντίγια, 30 χιλιόμετρα νότια της Βαγδάτης, δήλωσαν αστυνομικές πηγές. Δύο βόμβες εξερράγησαν στην πόλη Μαντάεν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι και να τραυματιστούν 14.
Εκρήξεις σε τρία παγιδευμένα αυτοκίνητα σκότωσαν 11 ανθρώπους και τραυμάτισαν άλλους 38 στην πόλη Μαχμουντίγια, 30 χιλιόμετρα νότια της Βαγδάτης, δήλωσαν αστυνομικές πηγές.
Η πρώτη βόμβα εξερράγη σε αυτοκίνητο που βρισκόταν σε χώρο στάθμευσης, η δεύτερη σε ένα άλλο αυτοκίνητο καθώς η αστυνομία έφθανε στο σημείο και μια τρίτη στο αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Πολλοί από τους τραυματίες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται και αστυνομικοί, είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Δύο βόμβες εξερράγησαν στην πόλη Μαντάεν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν πέντε άνθρωποι και να τραυματιστούν 14.
Σύμφωνα με νοσοκομειακές και αστυνομικές πηγές, η επίθεση σημειώθηκε σε πολυσύχναστη αγορά στην πόλη που βρίσκεται 30 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Βαγδάτης.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.