Με μικρή άνοδο έκλεισε την Τετάρτη η χρηματιστηριακή αγορά, παρά τα σημαντικά κέρδη που κατέγραφε αρχικά, σε μία συνεδρίαση η οποία χαρακτηρίστηκε από την ιδιαίτερα χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα, με τον τζίρο να υποχωρεί κάτω και από τα επίπεδα των 15 εκατ. ευρώ. O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 613,65 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,21%. Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε ανοδικά έως τα επίπεδα των 623,49 μονάδων όταν σημείωνε κέρδη έως και 1,81%.
Με μικρή άνοδο έκλεισε την Τετάρτη η χρηματιστηριακή αγορά, παρά τα σημαντικά κέρδη που κατέγραφε αρχικά, σε μία συνεδρίαση η οποία χαρακτηρίστηκε από την ιδιαίτερα χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα, με τον τζίρο να υποχωρεί κάτω και από τα επίπεδα των 15 εκατ. ευρώ.
O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 613,65 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 0,21%. Ενδοσυνεδριακά κινήθηκε ανοδικά έως τα επίπεδα των 623,49 μονάδων όταν σημείωνε κέρδη έως και 1,81%.
Ανοδικά κινήθηκαν 64 μετοχές, 63 πτωτικά και 21 παρέμειναν σταθερές.
Η αξία των συναλλαγών κυμάνθηκε σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα και διαμορφώθηκε στα 13,633 εκατ. ευρώ.
Η αγορά βρήκε στηρίγματα στις μετοχές του ΟΤΕ, της ΔΕΗ και της Coca Cola 3E, ενώ με απώλειες έκλεισαν οι τράπεζες.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε μικρή άνοδο σε ποσοστό 0,20%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης υποχωρεί σε ποσοστό 0,53%.
Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι δείκτες των Τηλεπικοινωνιών (+3,39%), του Εμπορίου (+1,41%) και των Τροφίμων (+1,09%).
Αντιθέτως απώλειες παρουσίασαν οι δείκτες των Τραπεζών (-1,85%), της Υγείας (-0,76%) και των Βιομηχανικών Προϊόντων (-0,05%).
Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης, τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές του ΟΤΕ (+3,39%), της Βιοχάλκο (+2,00%), της ΔΕΗ (+1,56%) και της Folli Follie (+1,45%).
Αντιθέτως τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι μετοχές της ΜΕΤΚΑ (-3,79%), της Alpha Bak(-2,70%), της Εθνικής (-2,42%) και της Κύπρου (-2,40%).
Τη μεγαλύτερη άνοδο σημείωσαν οι μετοχές: Attica Συμμετοχών +20,00%, ΓΕΚΕ +19,93%, ΑΘΗΝΑ +19,85% και Τηλέτυπος +17,39%. Αντίθετα, τ μεγαλύτερη πτώση κατέγραψαν οι μετοχές: ΑΛΚΟ -27,60%, Centric Πολυμέσα -17,83%, Γενική Εμπορίου -12,64% και ΕΛΤΟΝ Χημικά -9,46%.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας