Ο Παναιτωλικός είναι ο επόμενος «σταθμός» στην καριέρα του Φίλιππου Δάρλα, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος από το Αγρίνιο, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 28χρονος μπακ επιστρέφει στον Παναιτωλικό, τη φανέλα του οποίου φόρεσε τη διετία 1999–2001, προτού αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό, Καλλιθέα, Μαρκό, Απόλλωνα Σμύρνης, ΠΑΟΚ, Μπρεστ, Ατρόμητο και Εργοτέλη.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.