Λύση κοινή συναινέσει του συμβολαίου του Λαγού στην ΑΕΚ
Παρελθόν, λίαν συντόμως, θα αποτελέσει για την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος σήμερα, Τρίτη, συμφώνησε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τη διοίκηση της ΠΑΕ.
Παρελθόν, λίαν συντόμως, θα αποτελέσει για την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος σήμερα συμφώνησε να λύσει κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τη διοίκηση της ΠΑΕ.
Στον Έλληνα άσο οφείλονται περίπου 400.000 ευρώ, με τους ιθύνοντες της Ένωσης και τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να βρίσκονται σε συζητήσεις για τον τρόπο λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.
Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, ο παίκτης θα λάβει προκαταβολή έναντι των οφειλομένων του και το υπόλοιπο μέρος θα δοθεί τμηματικά και βάσει διακανονισμού.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.