Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο πρίγκιπας Κάρολος είδε τον… περίπατο του «βασιλιά» Φέντερερ
Ο «βασιλιάς» Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Ιταλού Φάμπιο Φονίνι στον β' γύρο του Γουίμπλεντον, υπό το βλέμμα του πρίγκιπα Καρόλου που βρέθηκε στις εξέδρες του κεντρικού κορτ. Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε με 6-1, 6-3 και 6-2 του αντιπάλου του σε ματς που κράτησε 74 λεπτά και στον γ' γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Αμερικάνο Μάικλ Ράσελ και τον Γάλλο Ζουλιέν Μπενετό. Εκπλήξεις στις γυναίκες με την 21χρονη Αράντσα Ρους να αποκλείει την Σαμάνθα Στόσουρ και την Ταμίρα Πάσζεκ να στέλνει σπίτι της την Καρολίν Βοζνιάκι.
Ο «βασιλιάς» Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ του Ιταλού Φάμπιο Φονίνι στον β’ γύρο του Γουίμπλεντον, υπό το βλέμμα του πρίγκιπα Καρόλου που βρέθηκε στις εξέδρες του κεντρικού κορτ.
Ο Ελβετός τενίστας επικράτησε με 6-1, 6-3 και 6-2 του αντιπάλου του σε ματς που κράτησε 74 λεπτά και στον γ’ γύρο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Αμερικάνο Μάικλ Ράσελ και τον Γάλλο Ζουλιέν Μπενετό. Αποκλεισμοί σοκ για Στόσουρ, Βοζνιάκι
Στις γυναίκες είχαμε την έκπληξη από την 21χρονη Ολλανδή Αράντσα Ρους που απέκλεισε την Αυστραλή Σαμάνθα Στόσουρ (Νο5) με 2-1 σετ (6-2, 0-6, 6-4) και για πρώτη φορά στη σύντομη καριέρα της περνά στον 3ο γύρο ενός τουρνουά Grand Slam.
Τον αποκλεισμό γνώρισε και η Δανέζα Καρολίν Βοζνιάκι καθώς γνώρισε την ήττα με 2-1 σετ (5-7, 7-6, 6-4) από την Αυστριακή Ταμίρα Πάσζεκ (No 37) σε 3ώρες και 12λεπτά(!).
Είναι η πρώτη φορά που η Βοζνιάκι αποκλείεται από τον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, καθώς ακόμα και στα… 16 της, όταν έκανε το ντεμπούτο της στο Wimbledon, κατάφερε να φτάσει μέχρι το δεύτερο γύρο.
Εν τω μεταξύ τα.. παιχνίδια του καιρού συνεχίζονται στο Λονδίνο και νωρίς το απόγευμα υποχρέωσε τους διοργανωτές να σταματήσουν τα παιχνίδια που ήταν σε εξέλιξη.
Πρόκριση για Ραντβάνσκα και Κλάιστερς
Στη φάση των «32» του Γουίμπλεντον προκρίθηκαν η Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και η Κιμ Κλάιστερς. Η Πολωνέζα τενίστρια, νούμερο τρία στην παγκόσμια κατάταξη, επικράτησε εύκολα με 2-0 (6-2, 6-1) σετ της Έλενα Βέσνινα (Ρωσία, Νο 79).
Επόμενη αντίπαλός της θα είναι η Βρετάνη Χέδερ Ουότσον (Νο103) που επικράτησε 2-0 (6-1, 6-4) σετ της Τζέιμι Λι Χάμπτον (ΗΠΑ, Νο 100).
Η Βελγίδα Κιμ Κλάιστερς (Νο47) απέκλεισε με 2-0 (6-3, 6-3) την Αντρέα Τσέχα Χλαβάτσκοβα (Νο90) και θα αναμετρηθεί στην επόμενη φάση τη Ρωσίδα Βέρα Ζβονάρεβα (Νο12), η οποία νίκησε με 2-1 (6-1, 3-6, 6-1) την Ισπανίδα, Σίλβια Σολέρ Εσπινόζα (Νο67).
Έχοντας ισχυρή παρακαταθήκη το 5-2 της Ισπανίας, η Ατλέτικο Μαδρίτης γνώρισε «γλυκιά» ήττα με 3-2 στην Αγγλία από την Τότεναμ κι έτσι πήρε εύκολα την πρόκριση για τους «8» του Champions League.
Παρά τον αέρα της εκτός έδρας νίκης με 6-1, η Μπάγερν ήταν «τυφώνας» και στη ρεβάνς καθώς διέλυσε την Αταλάντα για δεύτερη φορά και παίζει με την Ρεάλ στους «8» του Champions League
Η ΑΕΚ άντεξε στην παράταση απέναντι στη Άλμπα, τη νίκησε με 93-88 (79-79 κ.α. ) και έφυγε για τους «8» του BCL με πλεονέκτημα έδρας ως πρώτη και αήττητη από τον όμιλό της.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας