H είδηση του θανάτου του Μίκι Ροκέ, ο οποίος «έσβησε» στα 23 του χρόνια, δημιούργησε μεγάλη κατήφεια στην αποστολή της εθνικής Ισπανίας στο EURO 2012.
Ο Σέρχιο Ράμος μέσω του προσωπικού του προφίλ στο twitter εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για την απώλειά του. «Η ζωή δείχνει για μία ακόμα φορά πόσο άδικη είναι. Μόλις έμαθα για τον θάνατο του Μίκι Ροκέ. Δεν έχω λόγια. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου και αυτοί που σε αγάπησαν δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ», ανέφερε στο «τιτίβισμά» του.
Στο ίδιο… μήκος κύματος ήταν και η αντίδραση του Σεσκ Φάμπρεγκας, μέσω της ίδιας ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης. «Τι άσχημα νέα. Ένας υπέροχος άνθρωπος και μαχητής μας… άφησε. Δεν έχω λόγια… Αναπαύσου εν ειρήνη Μίκι Ροκέ», ανέφερε σχετικά.
Από την πλευρά του, ο Βίκτορ Βαλντές, τόνισε: «Όλη η δύναμη του κόσμου είναι με την οικογένεια και τους φίλους του Μίκι Ροκέ. RIP».
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος οκτώ οπαδών του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Τούμπας, ωστόσο η ΠΑΕ δεν κλήθηκε καν σε απολογία από τη Super League.
Ο Βασίλης Σπανούλης εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί ελεύθερος, έχει αρκετά τηλεφωνήματα και κρούσεις, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όμως φέρεται να έχει πάρει μια συγκεκριμένη απόφαση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας