Μία επιπλέον θέση στο Τσάλεντζ Καπ ανδρών της νέας περιόδου κέρδισε η Ελλάδα, χάρη στην κατάκτηση του τροπαίου από τον Διομήδη Αργους, σύμφωνα με ενημέρωση που απέστειλε στην ΟΧΕ η ευρωπαϊκή ομοσπονδία. Το επιπλέον εισιτήριο δικαιούται ο πέμπτος της τελικής κατάταξης, Αερωπός Έδεσσας. Στη συγκεκριμένη διοργάνωση έχουν επίσης δικαίωμα συμμετοχής ο ΑΣΕ Δούκα και ο ΠΑΟΚ, με την παρουσία του τελευταίου πάντως να κρίνεται αμφίβολη, λόγω οικονομικών προβλημάτων του ερασιτέχνη.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η Βαλένθια άντεξε μέχρι το 64' απέναντι στη Ρεάλ, στο Μεστάγια, όχι όμως παραπάνω. Καρέρας (65') και Εμπαπέ (90+1') «λύτρωσαν» τη «βασίλισσα» η οποία νίκησε με 2-0 και πλησίασε ξανά στην κορυφή.
Παρόλα αυτά η Γιουβέντους κινδυνεύει να βρεθεί εκτός τροχιάς εξόδου στο Champions League καθώς η Ρόμα μπορεί να την πιάσει στην τέταρτη θέση. Η «Μεγάλη Κυρία» έχανε 2-0
Ως το τέλος θα δοθεί η φετινή μάχη του τίτλου της Super League, όπως δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.