Την απόκτηση του Τόνι Κάλβο ανακοίνωσε η Ανόρθωση. Ο Ισπανός μέσος, γνωστός στην Ελλάδα από τη θητεία του στον Αρη, υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την κυπριακή ομάδα. Η επίσημη ανακοίνωση της μεταγραφής αναφέρει: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την απόκτηση, με συμβόλαιο διετούς διάρκειας, του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Τόνι Κάλβο. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής (28/03/1987), προέρχεται από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα και αγωνίστηκε με τη φανέλα του Αρη Θεσσαλονίκης, της Πάρμα και της Λέφσκι Σόφιας.»
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
To Μαρόκο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί προκρίθηκε στον τελικό του Copa Africa (εκεί που βρίσκεται η Σενεγάλη), καθώς «λύγισε» τη Νιγηρία στα πέναλτι (4-2, 0-0 κ.δ. και παρ.)!
Εγραψε ιστορία η Αλμπαθέτε της δεύτερης κατηγορίας Ισπανίας. Με πρωταγωνιστή τον Χεφτέ Μπετανκόρ νίκησε 3-2 τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ντεμπούτο του Άλβαρο Αρμπελόα και την πέταξε εκτός Κυπέλλου.