Η Βασιλεία επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και την κυριαρχία της στην Ελβετία, καθώς κατέκτησε το κύπελλο, βάζοντας στη συλλογή της το δεύτερο νταμπλ τα τελευταία τρία χρόνια. Η πρωταθλήτρια κατέκτησε και το κύπελλο, καθώς επικράτησε στα πέναλτι της Λουκέρνης με 4-2. Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού ολοκληρώθηκε 1-1, όπως και η παράταση, για να οδηγηθεί στα πέναλτι και η Βασιλεία να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τροπαίου.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Σύμφωνα με νέα μελέτη, οι σπόροι chia μπορούν να συμβάλλουν στην μείωση της υπέρτασης (υψηλή αρτηριακή πίεση), της χοληστερόλης και των τριγλυκεριδίων.
Η νέα γκέλα των «κόκκινων» προκάλεσε θύελλα διαμαρτυριών, με πολλούς οπαδούς των πρωταθλητών Αγγλίας να ζητούν την απομάκρυνση του Ολλανδού από τον πάγκο της ομάδας
Το νέο έτος ξεκίνησε άσχημα για τη Λίβερπουλ, η οποία δεν κατάφερε να βρει δίχτυα απέναντι στη Λιντς, χάνοντας έτσι δύο πολύτιμους βαθμούς στο «Άνφιλντ», καθώς το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 0-0.