Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
ps. post
scriptum

Ούτε τα προσχήματα! Βούλωσαν τα αυτιά τους πολλά ΜΜΕ και δεν ακούν τι λέει ο «Φραπές». Ρωτάνε το Μαξίμου και σερβίρουν non paper

Βαρύ διάστρεμμα ο Λο και οι… συμβατικές υποχρεώσεις του τελικού

Βαρύ διάστρεμμα ο Λο και οι… συμβατικές υποχρεώσεις του τελικού

Οι... συμβατικές υποχρεώσεις της συνέντευξη Τύπου του τελικού, αλλά και το πρόβλημα με την απουσία του τραυματία Έϊσι Λο στην επόμενη μέρα της πρόκρισης του Ολυμπιακού.

Αποστολή: Αθηνά Κόδρου

Ο Ολυμπιακός βλέπει ήδη την επόμενη μέρα, όπου πέρα από το… ξεμούδιασμα που θα γίνει, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο Γιώργος Πρίντεζης, θα δώσουν το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου του τελικού (στις 12:45), όπου από την άλλη πλευρά θα βρεθούν οι Γιόνας Καζλάουσκας και Μίλος Τεόντοσιτς. Οι Πειραιώτες, όμως, έχουν να σκέφτονται και το πώς θα καλύψουν το κενό του τραυματία Έϊσι Λο, ο οποίος υπέστη βαρύ διάστρεμμα και δεν θα αγωνιστεί στον τελικό της Κυριακής με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Δείτε το αφιέρωμα του sports.in.gr στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν το… θύμα της ομάδας του Ντούσαν Ίβκοβιτς στη μεγάλη μάχη με τη Μπατσελόνα. Αποχώρησε με φορείο από το γήπεδο και το μόνο σίγουρο είναι ότι χάνει τον τελικό που ονειρευόταν.

Στο μεταξύ, αύριο, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του τελικού, θα γίνει και το γκαλά της Ευρωλίγκα, όπου θα ανακοινωθούν η κορυφαία πεντάδα της χρονιάς, αλλά και ο MVP.

Δείτε το φωτορεπορτάζ από τον ημιτελικό του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα…

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο