
Στα 3,061 δισ. ευρώ μειώθηκε το ταμειακό έλλειμμα στο πρώτο τετράμηνο
Στα 3,061 δισ. ευρώ μειώθηκε το ταμειακό έλλειμμα στο τετράμηνο Ιανουαρίου - Απριλίου, από 6,82 δισ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2011, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή η Τράπεζα της Ελλάδος.
Στα 3,061 δισ. ευρώ μειώθηκε το ταμειακό έλλειμμα στο τετράμηνο Ιανουαρίου – Απριλίου, σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε την Παρασκευή η Τράπεζα της Ελλάδος.
Την αντίστοιχη περίοδο του 2011 ήταν 6,82 δισ. ευρώ.
Τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού παρέμειναν ουσιαστικά αμετάβλητα και διαμορφώθηκαν στα 14,72 δισ. ευρώ, από 14,717 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Όσον αφορά τις δαπάνες, μειώθηκαν σε 18,479 δισ. ευρώ, από 20,589 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου – Απριλίου 2011.
Τα στοιχεία της ΤτΕ καταγράφουν επίσης συρρίκνωση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, το οποίο εμφανίζει πλεόνασμα 549 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 703 εκατ. ευρώ πέρυσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Entire Scientific Board of Greece’s EODY Resigns
- Παναθηναϊκός: Χωρίς Ίνγκασον και Σάντσες κόντρα στον Λεβαδειακό
- LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
- Ο σύζυγος της Κρίστι Νόεμ ίσως δεν τη χωρίσει παρά το σκάνδαλο με τον Λεβαντόφσκι – «Το θεωρεί αποστολή από τον Θεό»
- Κένυα: Τουλάχιστον 23 πνίγηκαν από τις ξαφνικές πλημμύρες που έπληξαν το Ναϊρόμπι
- Πέθανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Βότσης
- Άρης: Αλλάζει την άμυνα ο Γρηγορίου ενόψει Ατρομήτου
- Στις φλόγες φορτηγό στη Θεσσαλονίκη που μετέφερε ψυκτικό υγρό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/will-truettner-QprJgwK27us-unsplash-1-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442