«Κοροϊδία» οι διερευνητικές εντολές, λέει το ΚΚΕ και ζητά προσφυγή στις κάλπες
«Στην κοροϊδία των διερευνητικών εντολών, όπου ο ένας προσπαθεί να ρίξει στον άλλο την ευθύνη για τη μη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας, εκλογές, για να παρέμβει ο λαός». Με αυτή τη φράση σχολίασε το ΚΚΕ την εν εξελίξει διαδικασία των διερευνητικών επαφών για το σχηματισμό κυβέρνησης και αποτελεί, πλέον, το πρώτο κόμμα που ζητά προσφυγή, εκ νέου, στις κάλπες.
«Στην κοροϊδία των διερευνητικών εντολών, όπου ο ένας προσπαθεί να ρίξει στον άλλο την ευθύνη για τη μη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας, εκλογές, για να παρέμβει ο λαός».
Με αυτή τη φράση σχολίασε το ΚΚΕ την εν εξελίξει διαδικασία των διερευνητικών επαφών για το σχηματισμό κυβέρνησης και αποτελεί, πλέον, το πρώτο κόμμα που ζητά προσφυγή, εκ νέου, στις κάλπες.
Την Πέμπτη, στις 13:00, η Αλέκα Παπαρήγα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στα γραφεία του ΚΚΕ.
Ο καθηλωτικός μονόλογος του Ανδρέα Φλουράκη «ΤΑΠ ΑΟΥΤ» ανεβαίνει στο ανανεωμένο Μικρό Γκλόρια. Το κείμενο ζωντανεύει στη σκηνή με τον Τάσο Κορκό στην ερμηνεία, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια υπογράφει ο Θανάσης Ισιδώρου.