Κηρύσσουμε τον πόλεμο στους διακινητές μεταναστών, είπε από τον Έβρο ο Αντ.Σαμαράς
Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε από τη γέφυρα των Κήπων στον Έβρο ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι θα κηρύξει τον πόλεμο στους διακινητές μεταναστών. «Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η απελπιστική κατάσταση σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας με την λαθρομετανάστευση και ο καθένας θα πρέπει να πάρει το μήνυμα μας» είπε. Το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς μιλά στο κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης.
Ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε από τη γέφυρα των Κήπων στον Έβρο ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι θα κηρύξει τον πόλεμο στους διακινητές μεταναστών.
Επαναλαμβάνοντας ότι πρώτη του προτεραιότητα είναι η ασφάλεια, τόνισε: «Δεν πρόκειται να δεχτούμε και ας πάει αυτό το μήνυμα παντού, να συνεχίσουμε αυτή την απίστευτη διαδικασία με τους δουλεμπόρους, τους κηρύσσουμε πόλεμο και να το ξέρουν. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η απελπιστική κατάσταση σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας με την λαθρομετανάστευση και ο καθένας θα πρέπει να πάρει το μήνυμα μας».
Προηγουμένως ο κ.Σαμαράς συναντήθηκε με τους αξιωματικούς και τους οπλίτες του στρατιωτικού φυλακίου και προσέφερε δώρα τόσο στους Έλληνες όσο και στους Τούρκους σκοπούς της γέφυρας. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι «για μας από εδώ ξεκινάει η Ελλάδα και η Ευρώπη» και χαρακτήρισε τη γέφυρα των Κήπων «γέφυρα φιλίας και συνεργασίας».
Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όπου ενημερώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού, Χρ. Σκεύα, για τα έργα και τις αναπτυξιακές δυνατότητες του λιμανιού.
Το βράδυ ο Αντώνης Σαμαράς θα μιλήσει στο κλειστό Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας