Την επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά από επτά χρόνια (σ.σ. είχε υποβιβαστεί το 2005), πανηγυρίζει από το Σάββατο η Σαουθάμπτον, η οποία στην τελευταία αγωνιστική της τσάμπιονσιπ ήταν σαρωτική απέναντι στην Κόβεντρι και με τη νίκη 4-0 «στρογγυλοκάθισε» στη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης με 88 βαθμούς. Η Γουστ Χαμ κατετάγη τρίτη μετά τη νίκη με 2-1 επί της Χαλ και μαζί με τις Μπέρμιγχαμ, Μπλάκπουλ και Κάρντιφ θα αγωνιστεί στα πλέι οφ. Υπενθυμίζεται, ότι την προηγούμενη εβδομάδα η Ρέντινγκ είχε εξασφαλίσει τον τίτλο της τσαμπιονσιπ και μαζί με τους «Άγιους» πήραν αυτομάτως την πρόκρισή για την Πρέμιερ Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.