Η Ελένη Δανιηλίδου προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του διεθνούς τουρνουά τένις, που διεξάγεται στο Τσάρλεστον των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια επικράτησε με 2-0 (6-3 και 6-4) της Ρωσίδας, Αλα Κουντριαβτσέβα και συνεχίζει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ αυτές τις μέρες πρωταγωνιστεί με την Αίγυπτο στο Κόπα Άφρικα, ωστόσο μια γιορτινή ανάρτησή του προκάλεσε και πάλι το... μουσουλμανικό αίσθημα.
Το off στο βίντεο της τηλεκριτικής σημαίνει κι άλλο κρυμμένο μυστικό, καθώς η ΚΕΔ δεν δημοσιοποιεί διαλόγους του VAR, συναντήσεις με παράγοντες, ενώ έκανε πίσω και στη δημόσια αναγγελία των αποφάσεων