Ο Ηρακλής στο ΑΣΕΑΔ για επανέναρξη της Volleyleague
Στο ΑΣΕΑΔ κατέφυγε ο Ηρακλής για την απόφαση της ΕΣΑΠ να αναβάλει τα πλέι οφ της Volleyleague ανδρών. Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε ο «Γηραιός» να κινηθεί στo σίριαλ που εξελίσσεται εδώ και μερικές ημέρες σε ό,τι έχει να κάνει στον χώρο του ανδρικού βόλεϊ. Ο «γηραιός» αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο και άλλων κινήσεων. Οι Θεσσαλονικείς μπροστά στο φόβο τους να μην τελειώσει ποτέ το πρωτάθλημα- μιας και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά- κατέθεσε προσφυγή.
Στο ΑΣΕΑΔ κατέφυγε ο Ηρακλής για την απόφαση της ΕΣΑΠ να αναβάλει τα πλέι οφ της Volleyleague ανδρών. Με αυτόν τον τρόπο αποφάσισε ο «Γηραιός» να κινηθεί στo σίριαλ που εξελίσσεται εδώ και μερικές ημέρες σε ό,τι έχει να κάνει στον χώρο του ανδρικού βόλεϊ.
Ο «γηραιός» αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο και άλλων κινήσεων. Οι Θεσσαλονικείς μπροστά στο φόβο τους να μην τελειώσει ποτέ το πρωτάθλημα- μιας και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά- κατέθεσε προσφυγή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή έχει ως εξής: «Το ΤΑΑ Ηρακλής ανακοινώνει ότι κατέθεσε προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ κατά της απόφασης της ΕΣΑΠ για αναβολή των αγώνων που είχαν οριστεί για την πρώτη σειρά των play offs του πρωταθλήματος της Α1 Ανδρών. Σύντομα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις και για τις επόμενες ενέργειες του ΤΑΑ».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας