Επίθεση από τον Γιώργο Καρατζαφέρη κατά της Χρυσής Αυγής
Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κατηγορώντας παράλληλα το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι «με την πολιτική τους ωθούν ένα κομμάτι των κατατρεγμένων Ελλήνων στους Ναζί».
Επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κατηγορώντας παράλληλα το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι «με την πολιτική τους ωθούν ένα κομμάτι των κατατρεγμένων Ελλήνων στους Ναζί».
«Έχει φτάσει σε τέτοια κατάσταση ο κόσμος, ώστε ένα κομμάτι του ελληνικού λαού, δυστυχώς -με όλα τα γράμματα κεφαλαία- να απευθύνεται σε ναζί» είπε ο κ. Καρατζαφέρης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Πάρκο του Ελληνικού και το Πρόγραμμα «Ήλιος».
«Έψαξα σήμερα λίγο το θέμα και είδα ότι 15 εξώφυλλα του περιοδικού του κόμματος αυτού φιλοξενούν το Χίτλερ, το Γκέμπελς, το Ρούντολφ Ες, τη ‘σβάστικα που μας οδηγεί’. Εκεί φτάσατε τα πράγματα, σε αυτήν την εσχάτη προδοσία, αυτά τα ακραία κόμματα να αποτελούν λιμάνι για τον απελπισμένο κόσμο», πρόσθεσε.
Ο κ. Καρατζαφέρης αναφέρθηκε και στην επικείμενη παρέλαση, λέγοντας ότι «έχουμε φτάσει να συναγωνίζεται η Αριστερά και οι ακραίοι ναζιστές για το ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη ‘μαγκιά’ στις παρελάσεις».
«Θα συμφωνήσω μαζί μας ότι τα ακραία στοιχεία δεν έχουν θέση εδώ μέσα», απάντησε ο παριστάμενος υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, επιρρίπτοντας όμως ευθύνες και σε κάποια κόμματα που σήμερα ενώ βρίσκονται στη Βουλή δεν λένε την αλήθεια ούτε και τα πράγματα με το όνομα τους και τη μία λένε το ένα και την άλλη το άλλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Bloomberg: Διακοπές στην Ελλάδα; Όχι καλοκαίρι, ούτε Μύκονος και Σαντορίνη – Πού να πάτε
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)























![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)





































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442