Στην Επιτραπέζια Αντισφαίριση Ταύρου παρέμεινε ο τίτλος της Α1 εθνικής κατηγορίας των γυναικών. Φέτος πήγε στα χέρια του Αθλητικού Ομίλου του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού Ταύρου από το Π.Κ.Δ. Ταύρου, που είχε κατακτήσει πέρσι την πρωτιά. Το πρωτάθλημα είχε συναρπαστικό φινάλε και κρίθηκε στην ισοβαθμία, με τον Δ.Α.Ο.Τ. να υπερτερεί στα σετ των δύο αγώνων του με τον Φοίνικα Αγίας Σοφίας! Έτσι, μετά τις πολλές πανελλήνιες διακρίσεις στις μικρές κατηγορίες ο Δ.Α.Ο.Τ. πανηγύρισε τον παρθενικό του τίτλο και σε αυτό το επίπεδο εμφανίζοντας μάλιστα στη σύνθεσή του τον χαμηλότερο μέσο όρο ηλικίας: Μόλις 18 έτη. Στη 14η και τελευταία αγωνιστική κρίθηκε στην Α1 γυναικών και η καταδικαστική για τον υποβιβασμό τελευταία θέση, στην οποία περιορίστηκε ο Ολυμπιακός, ενώ στους άνδρες είχαν ξεκαθαρίσει από χτες τα πάντα στον βαθμολογικό πίνακα, με τον Α.Σ. Πέρα Αθηνών να σιγουρεύει και τυπικά τον τίτλο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εξαιρετική επιθετική πολυφωνία απέναντι σε μια Μπαρτσελόνα που δεν είχε λύσεις κι έτσι επικράτησε εύκολα στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Euroleague με 80-61.
Τζα Μοράντ και Ζακ Λαβίν είναι μερικά από τα ονόματα που «ακούγονται» για τους Μπακς προκειμένου να πείσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να παραμείνει στο Μιλγουόκι.
Έγινε γνωστή η ημερομηνία άφιξης του Σαντίνο Αντίνο στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό, με τον 20χρονο αριστερό εξτρέμ να αναμένεται το μεσημέρι της Κυριακής (18/01).