Με διετή αποκλεισμό τιμωρήθηκε από την UEFA ο αμυντικός της Βικτόρια Πλζεν, Ντέιβιντ Μπίστρον, για παράβαση του κανονισμού ντόπινγκ τον περασμένο Νοέμβριο στο παιχνίδι με την Μπάτε Μπορίσοφ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αποκλεισμός του 30χρονου Μπίστρον, σημαίνει ότι χάνει και το Μουντιάλ 2012 στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, αφού η ποινή του λήγει στις 3 Ιανουαρίου 2014. Σύμφωνα με τον Τύπο της Τσεχίας, η ουσία που ανιχνεύθηκε στο δείγμα του ήταν μεταμφεταμίνη, ένα συνθετικό ναρκωτικό που κατασκευάζεται από τις ουσίες εφεδρίνη και ψευδοεφεδρίνη, αλλά ο ίδιος αρνείται ότι έκανε οποιαδήποτε χρήση.
Οι ερυθρόλευκοι μετά το δεύτερο σετ, το οποίο και κατέκτησαν οι Κρητικοί ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους, στο ματς της 17ης αγωνιστικής της Volley League ανδρών.
Η ΚΑΕ Άρης σε επαφή της με το Υπουργείο Εξωτερικών ενημερώνει για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα ομάδας Κ18 που έχει αποκλειστεί στο Άμπου Ντάμπι λόγω των πολεμικών επιχειρήσεων στην περιοχή.
Ο Εμμανουήλ Καραλής μίλησε για την απίθανη επίδοσή του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου και δήλωσε έτοιμος ακόμη και για να ξεπεράσει τον ανίκητο Αρμάντ Ντουπλάντις.