Διαμαρτυρία εργαζομένων έξω από το υπουργείο Εργασίας – Πορεία και από την ΓΕΝΟΠ
Κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης υπάλληλοι του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, φορείς των οποίων την κατάργηση προβλέπει το μίνι Μνημόνιο. Πορεία στο Κέντρο πραγματοποίησε και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.
Κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας πραγματοποίησαν το πρωί της Πέμπτης υπάλληλοι του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και του Οργανισμού Εργατικής Εστίας, φορείς των οποίων την κατάργηση προβλέπει το μίνι Μνημόνιο.
Οι εργαζόμενοι είναι αντίθετοι, στην προωθούμενη ενοποίηση των οργανισμών και σε ενδεχόμενη μείωση των εισφορών που παρακρατούνται από εργαζόμενους και εργοδότες, στο πλαίσιο των μέτρων για μείωση του μη μισθολογικού κόστους.
Πορεία πραγματοποίησε και η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας. Οι εργαζόμενοι ξεκίνησαν από τη Χαλκοκονδύλη και κατέληξαν στη Βουλή.
Συγκέντρωση στα γραφεία της αντιπροσωπείας της ΕΕ στη βασιλίσσης Σοφίας πραγματοποίησαν και αστυνομικοί. Προηγήθηκε το διευρυμένο γενικό συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ. Οι αστυνομικοί, αφού ολοκλήρωσαν την πορεία τους στα γραφεία της ΕΕ, κατευθύνθηκαν στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, όπου κι εκεί εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.
Επίσης, συλλαλητήρια διαμαρτυρίας οργανώνει σήμερα, Πέμπτη, σε διάφορες πόλεις της χώρας το ΠΑΜΕ.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας