Με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας συναντήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς
Συνάντηση μίας ώρας είχε στο γραφείο του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Άμυνας και αντιπρόεδρο του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα. Δεν έγιναν δηλώσεις μετά τη συνάντηση, αλλά κατά πληροφορίες, επί τάπητος τέθηκαν όλα τα διμερή θέματα αλλά και θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή μας.
Συνάντηση μίας ώρας είχε στο γραφείο του ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς με τον υπουργό Άμυνας και αντιπρόεδρο του Ισραήλ Εχούντ Μπαράκ, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.
Δεν έγιναν δηλώσεις μετά τη συνάντηση, αλλά κατά πληροφορίες, επί τάπητος τέθηκαν όλα τα διμερή θέματα αλλά και θέματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή μας.
Ο Αντώνης Σαμαράς είχε συναντηθεί με τον Εχούντ Μπαράκ και κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ τον περασμένο Δεκέμβριο και ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα θέματα ενεργειακής συνεργασίας, αλλά και στη συνεργασία στον αμυντικό τομέα, στα θέματα τουρισμού κλπ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ θα συναντηθεί το μεσημέρι της Τετάρτης στο γραφείο του στη Βουλή με τον υπουργό Εξωτερικών των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων που επισκέπτεται τη χώρα μας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας