Χαρούμενος για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων από την Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Νταβίντ Βίγια, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Ισπανός επιθετικός στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Χαρούμενος για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων από την Μπαρτσελόνα εμφανίστηκε ο Νταβίντ Βίγια, σύμφωνα με όσα έγραψε ο Ισπανός επιθετικός στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Συγκεκριμένα, ο μεγάλος άτυχος της διοργάνωσης έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και τούς ευχαρίστησε για την κίνηση να βγουν με μία μπλούζα που γράφει το όνομά του πριν από τον τελικό με την Σάντος.
«Είμαστε πρωταθλητές κόσμου! Ήταν ένα σπουδαίο παιχνίδι! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο και όλη την αποστολή της ομάδας για αυτό τον τίτλο, είναι το μόνο που ήθελα! Ευχαριστώ, επίσης, για την αγάπη που μου δίνετε (απίστευτο να βγουν στο γήπεδο με την συγκεκριμένη μπλούζα. Τώρα ας γιορτάσουμε! Αυτό θα μου δώσει δύναμη για την χειρουργική επέμβαση που θα υποβληθώ. Σας στέλνω μια αγκαλιά σε όλους», έγραψε ο διεθνής στράικερ, ο οποίος σήμερα, Δευτέρα, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
O ΖΑΟΝ «καθάρισε» και την ΑΕΚ με 2-0 (3-2 σετ) και θα βρει μπροστά του στους τελικούς της Volley League γυναικών τον Παναθηναϊκό που νίκησε τον ΑΟ Θήρας στη Σαντορίνη με 3-1 κι έκανε επίσης το 2-0.
Όσα δήλωσαν ο Μάρκο Νίκολιτς και Ορμπελίν Πινέδα για την πρώτη αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Βαγιεκάνο. Όσα πρέπει να κάνει η Ένωση ώστε να μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα ενόψει του επαναληπτικού.