Δημοσιονομικοί στόχοι και ΕΣΠΑ στις επαφές Παπαδήμου με τρόικα και Ράιχενμπαχ
Περίπου μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τα στελέχη της τρόικα, ενώ ακολούθησε και η συνάντηση του κ. Παπαδήμου με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χ.Ράιχενμπαχ, με τον οποίο συζήτησε το «αγκάθι» των έργων με τη συμβολή του ΕΣΠΑ.
Περίπου μία ώρα διήρκεσε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τα στελέχη της τρόικα, ενώ ακολούθησε και η συνάντηση του κ. Παπαδήμου με τον επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χ.Ράιχενμπαχ, με τον οποίο συζήτησε το «αγκάθι» των έργων με τη συμβολή του ΕΣΠΑ.
Κατά τη συνάντηση του πρωθυπουργού με τα μέλη της τρόικα έγινε ενημέρωση και διασταύρωση των στοιχείων που έλαβαν οι εκπρόσωποι ΕΕ-ΕΚΤ-ΔΝΤ κατά τις συναντήσεις τους στα αρμόδια υπουργεία.
Ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί το απόγευμα με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, ενώ τις επόμενες ημέρες θα γίνει συνάντηση και με τους Γιώργο Παπανδρέου και Αντώνη Σαμαρά.
Ο Λουκάς Παπαδήμος θα προεδρεύσει του Υπουργικού Συμβουλίου στο οποίο θα εξεταστούν θέματα όπως η εφεδρεία (αρμοδιότητας υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δ.Ρέππα), το θέμα της αγοράς εργασίας (Γ.Κουτρουμάνης) και των ΑμΕΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΔΟΑΕ: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες επανασύνδεσης του πυρηνικού σταθμού με το δίκτυο ηλεκτροδότησης στη Ζαπορίζια
- Super League: Η βαθμολογία μετά την 17η αγωνιστική (pic)
- Βόλος – Ατρόμητος 0-3: Ανάσα για τους Περιστεριώτες στο Πανθεσσαλικό
- LIVE: Μπράιτον – Μπόρνμουθ
- Έτος καταστροφής το 2025 για τα κρυπτονομίσματα
- «Κατηγορώ τον Ντόναλντ Τραμπ»: Στο νοσοκομείο ο Πιρς Μόργκαν μετά από πτώση – Υποβλήθηκε σε αντικατάσταση ισχίου
- Έρχονται ακραία καιρικά φαινόμενα – Συνεδριάζει το πρωί η Επιτροπή Εκτίμησης Κινδύνου στην Πολιτική Προστασία
- Γροιλανδία: Η Δανία ζητά από το ΝΑΤΟ να ξεκινήσει αποστολή για την ενίσχυση της άμυνάς της
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 19.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/lucas-marconnet-Kls_Hq8p-xI-unsplash-315x220.jpg)






































![Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/michigan-visibility-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442