Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
weather-icon 21o
Με διαγραφή απειλεί όποιον ρίξει λάδι στην εσωκομματική κόντρα ο Αντ.Σαμαράς

Με διαγραφή απειλεί όποιον ρίξει λάδι στην εσωκομματική κόντρα ο Αντ.Σαμαράς

Τέλος στην εσωστρέφεια βάζει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, καθώς η αντιπαράθεση μεταξύ εκπροσώπων της λαϊκής δεξιάς και των μετριοπαθών είχε αρχίσει τις τελευταίες ημέρες να λαμβάνει διαστάσεις. Με μια δήλωση, σε τόνο απολύτως αποφασιστικό, ο κ. Σαμαράς ξεκαθαρίζει ότι όποιος συνεχίσει να «ασχολείται με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στην ΝΔ» θα βρεθεί αυτομάτως εκτός κόμματος. 

Τέλος στην εσωστρέφεια βάζει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, καθώς η αντιπαράθεση μεταξύ εκπροσώπων της λαϊκής δεξιάς και των μετριοπαθών είχε αρχίσει τις τελευταίες ημέρες να λαμβάνει διαστάσεις.

Με μια δήλωση, σε τόνο απολύτως αποφασιστικό, ο κ. Σαμαράς ξεκαθαρίζει ότι όποιος συνεχίσει να «ασχολείται με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στην ΝΔ» θα βρεθεί αυτομάτως εκτός κόμματος.

Συγκεκριμένα, η δήλωση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά αναφέρει: «Ο επόμενος που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα προβλήματα μέσα στη Νέα Δημοκρατία, που προσβάλλουν όχι μόνο τον κάθε Νεοδημοκράτη -αλλά σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο Ελληνικός λαός- και τον κάθε Έλληνα, ας γνωρίζει ότι θα βρεθεί αυτόματα έξω από το κόμμα.

»Και ας μη θελήσει να με δοκιμάσει!»

Υπενθυμίζεται ότι η κόντρα μεταξύ μετριοπαθών και εκπροσώπων της λαϊκής δεξιάς άρχισε να φαίνεται εντονότερα κατά τις διεργασίες για τη συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση συνεργασίας και φούντωσε λόγω της διαφορετικής αντιμετώπιση που είχαν οι Π.Καμμένος και Σ.Χατζηγάκης.

Η αντιπαράθεση συνεχίστηκε δημοσίως, την περασμένη εβδομάδα, με σειρά βουλευτών της ΝΔ και συνεργατών του κ. Σαμαρά να ανταλλάσσουν βολές από τη συχνότητα καναλιών και ραδιοφώνων.

Σήμερα, Δευτέρα, λίγες ώρες πριν από τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μ.Κεφαλογιάννης, μιλώντας στον BHMA 99,5, χαρακτήρισε τις τριβές στο εσωτερικό της ΝΔ «περί όνου σκιάς» και κάλεσε όσους εμπλέκονται σε αυτούς τους διαξιφισμούς να αφήσουν την προσωπική προβολή και να ασχοληθούν με τα σοβαρά θέματα.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κώστας Τασούλας, ο οποιός μιλώντας στον ΒΗΜΑ 99,5 απέρριψε τα περί δύο στρατοπέδων στο κόμμα.

Αργότερα και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γ.Μιχελάκης τόνισε ότι η δήλωση Σαμαρά είναι σαφής και προειδοποιεί τον «επόμενο» που θα ασχοληθεί με ανύπαρκτα ζητήματα στην ΝΔ.

Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας Γ.Σταυρόπουλου ότι ο χαρακτηρισμός της κυβέρνησης ως ειδικού σκοπού αντίκειται στο Συνταγμα, ο Μιχελάκης απάντησε ότι ο κ. Παπαδήμος έχει δηλώσει ότι πρόκειται για μία μεταβατική κυβέρνηση και επίσης έχει αναφερθεί επανειλημμένως στο πλαίσιο αρχών που συμφωνήθηκε υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Headlines:
Δείτε όλες τις Τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 06 Δεκεμβρίου 2025
Απόρρητο