«Έχουμε την καλύτερη ομάδα, στηρίξτε τη χωρίς ακρότητες»
«Έχουμε την καλύτερη ομάδα, ενισχύστε την χωρίς να κινδυνέψουμε με τιμωρία», ήταν το μήνυμα του πρόεδρος και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη στη συνάντηση που είχε το βράδυ της Τρίτης με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Σσυνοδευόμενος από τον Δ' αντιπρόεδρο Γιάννη Μώραλη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κούντουρη, το «αφεντικό» του Ολυμπιακού ζήτησε κόσμια συμπεριφορά και αποφυγή οποιασδήποτε ενέργειας που μπορεί να κοστίσει στην ομάδα.
«Έχουμε την καλύτερη ομάδα, ενισχύστε την χωρίς να κινδυνέψουμε με τιμωρία», ήταν το μήνυμα του πρόεδρος και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη στη συνάντηση που είχε το βράδυ της Τρίτης με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Σσυνοδευόμενος από τον Δ’ αντιπρόεδρο Γιάννη Μώραλη και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κούντουρη, το «αφεντικό» του Ολυμπιακού ζήτησε κόσμια συμπεριφορά και αποφυγή οποιασδήποτε ενέργειας που μπορεί να κοστίσει στην ομάδα.
Η συζήτηση έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα και όλοι συμφώνησαν ότι δεν υπάρχει λόγος να δοθούν δικαιώματα στους αντιπάλους από την κερκίδα με τυχόν διακοπές. Μάλιστα, ο Μαρινάκης έθεσε και θέμα διαιτησία, τονίζοντας ότι οι φίλαθλοι δεν θα πρέπει να παρασυρθούν ακόμα και από ενδεχόμενα «φαλτσοσφυρίγματα» ή προκλήσεις των αντιπάλων:
«Έχουμε την καλύτερη ομάδα και θα μιλήσουμε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν χρειάζεται να διακόπτουμε το παιχνίδι και να δίνουμε δικαιώματα στους αντιπάλους. Είμαστε ομάδα ρυθμού, θέλουμε να παίζεται το ματς. Ξέρετε ότι και ο προπονητής μας θέλει να έχουμε ρυθμό στο ματς. Θέλω να σταθείτε δίπλα στην ομάδα με πάθος και υπομονή, αλλά όχι με τέτοιο τρόπο ώστε να βρεθούμε κατηγορούμενοι για ενδεχόμενη τιμωρία, αλλά και να πληρώνουμε πρόστιμα χωρίς λόγο. Στο Καραϊσκάκη είμαστε υπόδειγμα προς μίμηση και πρέπει να μείνουμε έτσι».
Από την πλευρά τους, οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» ζήτησαν από τον «ισχυρό» άνδρα της ομάδας, να μεταφέρει με τον τρόπο του στους ποδοσφαιριστές τη σημασία που έχει το ματς αυτό με τον ίδιο τον πρόεδρο να απαντά ότι αυτό θα κάνει για πολλοστή φορά, κατά την επίσκεψη του την Πέμπτη στου Ρέντη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ισπανία: Νέα πανωλεθρία για τους Σοσιαλιστές του Σάντσεθ σε τοπικές εκλογές – Μεγάλη αύξηση για την Ακροδεξιά
- Σχέση: Τι κάνεις όταν «χάνεσαι» στη μετάφραση;
- Αρκάς: Η καλημέρα του Φεβρουαρίου
- Ιδιοκτήτες ασφαλισμένων ακινήτων – Πώς θα «κλειδώσουν» έκπτωση 20% στον ΕΝΦΙΑ
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442