Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Ο 22χρονος Γερμανός Πίους Χάιντζ κατέκτησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα πόκερ το οποίο ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα στο καζίνο του ξενοδοχείου Ρίο στο Λας Βέγκας. Ο νεαρός παίκτης επικράτησε στο «heads up» του Τσέχου Μάρτιν Στάζκο και εκτός από το πρώτο του μπρασελέ, έγινε πλουσιότερος κατά… 8,7 εκατ. δολάρια! Πάντως και ο Στάζκο δεν έφυγε με άδεια χέρια, αφού έγινε και εκείνος πλουσιότερος κατά 5,4 εκατ. δολάρια
Η Τότεναμ νίκησε την Ατλέτικο στο Λονδίνο με 3-2, όμως μετά το 5-2 του πρώτου αγώνα οι «Ροχιμπλάνκος» πήραν την πρόκριση για τους «8» του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Μπαρτσελόνα.