Ηχούν… καμπάνες στον Πειραιά μετά την τρίτη ήττα στην Ευρωλίγκα
Σε μπελάδες μπαίνει ο Ολυμπιακός μετά την τρίτη ήττα του στον πρώτο όμιλο της εφετινης Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν με 64-63 στην Ιταλία από την Καντού, που είχε ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Γιόργκο Σερμαντίνι, ο οποίος εξασφάλισε τη νίκη για την ομάδα του με εύστοχη βολή και κόψιμο στην εκπνοή του αγώνα. Ντέρμπι κορυφής στο 2ο όμιλο για Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη (22:00), με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες σε 3 αγωνιστικές. Το υψηλό κίνητρο και το έμψυχο δυναμικό της ΤΣΣΚΑ θεωρεί μεγαλύτερη δυσκολία των «πρασίνων» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
64-63 στην Ιταλία από την Καντού, που είχε ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Γιόργκο Σερμαντίνι, ο οποίος εξασφάλισε τη νίκη για την ομάδα του με εύστοχη βολή και κόψιμο στην εκπνοή του αγώνα. Ντέρμπι κορυφής στο 2ο όμιλο για Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη (22:00), με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες σε 3 αγωνιστικές. Το υψηλό κίνητρο και το έμψυχο δυναμικό της ΤΣΣΚΑ θεωρεί μεγαλύτερη δυσκολία των «πρασίνων» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
&source=in.gr">
Σε μπελάδες μπαίνει ο Ολυμπιακός μετά την τρίτη ήττα του στον πρώτο όμιλο της εφετινης Ευρωλίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν με 64-63 στην Ιταλία από την Καντού, που είχε ήρωα της τελευταίας στιγμής τον Γιόργκο Σερμαντίνι, ο οποίος εξασφάλισε τη νίκη για την ομάδα του με εύστοχη βολή και κόψιμο στην εκπνοή του αγώνα.
Ντέρμπι κορυφής στο 2ο όμιλο για Παναθηναϊκό και ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ΟΑΚΑ, την Πέμπτη (22:00), με τις δύο ομάδες να παραμένουν αήττητες σε 3 αγωνιστικές. Το υψηλό κίνητρο και το έμψυχο δυναμικό της ΤΣΣΚΑ θεωρεί μεγαλύτερη δυσκολία των «πρασίνων» ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί ο ΝΒΑερ Αντρέι Κιριλένκο, παίκτης που ανέβασε ακόμη περισσότερο το επίπεδο της «ομάδας του στρατού» με τη συμφωνία του να φορέσει τη φανέλα της για όσο διαρκεί το lockout στο ΝΒΑ.
Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Χορηγός θεώρησε ότι μια επιταγή 200.000 δολαρίων θα του εξασφάλισε τουλάχιστον μια... αγκαλιά στη μέση, ωστόσο η Έλενα Ριμπάκινα είχε εντελώς διαφορετική άποψη.
Το κλίμα στη Μονακό παραμένει -όπως φαίνεται- πολύ κακό, με τον Μάικ Τζέιμς να σπρώχνει τον Έλι Οκόμπο μετά το τέλος του αγώνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε.
Στον αγώνα Κηφισιά-ΠΑΟΚ επιβεβαιώθηκε ότι οι ρέφερι δεν είναι έτοιμοι, παρά την άποψη του προέδρου της ΕΠΟ Μάκη Γκαγκάτση, την οποία ο Λανουά αντιμετωπίζει με εκκωφαντική σιωπή. Κατέρρευσε το αφήγημα
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας