Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011, στις 12:00 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (εμπορικό κέντρο The Mall Athens, Μαρούσι), θα γίνει παρουσίαση του φετινού προγράμματος της Παιδικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου με προσκεκλημένη την Άλκη Ζέη. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με μικρή παράσταση από τους ηθοποιούς του θεατρικού “Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου“.
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011, στις 12:00 το μεσημέρι, στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου (εμπορικό κέντρο The Mall Athens, Μαρούσι), θα γίνει παρουσίαση του φετινού προγράμματος της Παιδικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου με προσκεκλημένη την Άλκη Ζέη.
Μια βραδιά στο κέντρο της πόλης γεμάτη τραγούδια, ιστορίες και μουσικές που έχουν καθιερώσει την Μαρία Παπαγεωργίου ως μία από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες και δημιουργούς της γενιάς της.