Στόχος υβριστικών συνθημάτων έγιναν ξανά υπουργοί και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ
Την ώρα που η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού, εν όψει της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο την Πέμπτη, στελέχη του κόμματος και μέλη της κυβέρνησης έγιναν στόχος προπηλακισμών στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σε Κατερίνη, Τρίκαλα, Βέροια, αλλά και στην Αθήνα.
Την ώρα που η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε κατάσταση αναβρασμού, εν όψει της ψηφοφορίας για το πολυνομοσχέδιο την Πέμπτη, στελέχη του κόμματος και μέλη της κυβέρνησης έγιναν στόχος προπηλακισμών στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, σε Κατερίνη, Τρίκαλα, Βέροια, αλλά και στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, στην Κατερίνη, στη διάρκεια της μαθητικής παρέλασης για την απελευθέρωση της πόλης, οι μαθητές έστρεψαν το κεφάλι στην αντίθετη κατεύθυνση ενώ περνούσαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, ενώ ορισμένοι από τους συγκεντρωμένους φώναζαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης.
Μετά το τέλος της παρέλασης, δυνάμεις της αστυνομίας εμπόδισαν κάποιους από τους πολίτες που είχαν απειλητικές διαθέσεις να πλησιάσουν στην εξέδρα των επισήμων. Οι πολίτες φώναζαν σε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να καταψηφίσουν το πολυνομοσχέδιο.
Παρόμοιο σκηνικό διαδραματίστηκε και στην Βέροια, όπου πολίτες επιχείρησαν να πλησιάσουν στην εξέδρα των επισήμων, όπου βρισκόταν ο υφυπουργός Επικρατείας Αγγελος Τόλκας, αλλά εμποδίστηκαν από την αστυνομία.
Στα Τρίκαλα, στόχος υβριστικών συνθημάτων έγινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Μαγκούφης, εναντίον του οποίου -σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες- κάποιος εκτόξευσε αυγά.
Στο Γαλάτσι, σε τελετή για τα αποκαλυπτήρια προτομής του Ν.Μανδηλαρά, ο Απόστολος Κακλαμάνης βρέθηκε αντιμέτωπος με πολίτες που τον εξύβρισαν.
Τέλος, στο κέντρο της Αθήνας, ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος έγινε στόχος ύβρεων εκ μέρους εργαζομένων στην καθαριότητα, δεδομένου του κλίματος αντιπαράθεσης που έχει δημιουργηθεί μεταξύ ΠΟΕ-ΟΤΑ και κυβέρνησης για τη αποκομιδή των απορριμμάτων.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρήξη Τσίπρα – ΣΥΡΙΖΑ λόγω «Αυγής» – Nεύρα και τάσεις φυγής στην Κουμουνδούρου
- Η τέχνη της απόλαυσης: Πώς να ζήσεις σαν bon vivant
- Δίπλα στους αγρότες Σωματεία και Ομοσπονδίες – Συγκέντρωση το απόγευμα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης
- Ακίνητα: Στον πάγο οι αντικειμενικές αξίες μέχρι το 2027
- Συνταγή: Σουφλέ ζυμαρικών με μπρόκολο και κοτόπουλο
- Η παράλληλη επανεμφάνιση Καραμανλή και Σαμαρά εντείνει την πίεση του Μαξίμου
- Παρέμβαση Τραμπ για την εξαγορά της Warner Bros – «Πρόβλημα το μερίδιο της Netflix, θα εμπλακώ στην απόφαση»
- Πλημμύρες και κατολισθήσεις στην Τουρκία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-150x74.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 08.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-igor-cibulsky-75306089-8637937-315x220.jpg)








































![«Ο Ζελένσκι δεν έχει διαβάσει» την ειρηνευτική πρόταση ισχυρίζεται ο Τραμπ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-08T001426Z_1049272535_RC2ZBIA2EIWE_RTRMADP_5_USA-TRUMP-KENNEDY-CENTER-315x220.jpg)


![Κολομβία: Πτώματα που βρέθηκαν στη θάλασσα «ίσως» ανήκαν σε θύματα πλήγματος των ΗΠΑ [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/gustavopetro-315x220.jpg)
![Ουκρανία: Oι ειρηνευτικές συνομιλίες με τις ΗΠΑ είναι εποικοδομητικές, αλλά όχι εύκολες, λέει o Ζελένσκι [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/2025-12-02T142339Z_520774740_RC2E8IAEKN5M_RTRMADP_5_UKRAINE-CRISIS-IRELAND-315x220.jpg)
![Έκρηξη σε παγιδευμένο αυτοκίνητο έξω από αστυνομικό τμήμα στο Μεξικό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/car-bomb-michoacan-315x220.jpg)



![Όταν ο προτεινόμενος ως νέος αρχηγός της Μοσάντ τραυματίζονταν βαριά την 7η Οκτωβρίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/WhatsApp-Image-2025-12-04-at-14.19.42-315x220.jpeg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442