Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξεκινά η διάθεση της αναβάθμισης των Windows Phone 7

Ξεκινά η διάθεση της αναβάθμισης των Windows Phone 7

Η Vodafone ανακοίνωσε ότι σύντομα η Microsoft θα ενημερώσει τους κατόχους HTC 7 Trophy και LG Optimus 7, δύο smartphone που διαθέτει αποκλειστικά η Vodafone στην ελληνική αγορά, ότι μπορούν να προχωρήσουν σε αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 7 στην έκδοση 7.5 γνωστή και ως Mango. Μια από τις εκατοντάδες βελτιώσεις αφορά ιδιαίτερα τους Έλληνες χρήστες: η υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας.

Η Vodafone ανακοίνωσε ότι σύντομα η Microsoft θα ενημερώσει τους κατόχους HTC 7 Trophy και LG Optimus 7, δύο smartphone που διαθέτει αποκλειστικά η Vodafone στην ελληνική αγορά, ότι μπορούν να προχωρήσουν σε αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 7 στην έκδοση 7.5 γνωστή και ως Mango.

Μια από τις βελτιώσεις που φέρνει η έκδοση 7.5 είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τους Έλληνες χρήστες που προτίμησαν smartphone με Windows Phone 7: Με την δωρεάν αναβάθμιση θα αποκτήσουν υποστήριξη της ελληνικής γλώσσας, δηλαδή θα μπορούν εγγενώς να γράφουν στην ελληνική γλώσσα, να βλέπουν σωστά τα ονόματα στις Επαφές και άλλα.

Οι κάτοχοι των εν λόγω smartphone θα λάβουν σταδιακά ενημέρωση από την Microsoft στο κινητό τους τηλέφωνο για τη νέα έκδοση λογισμικού. Η αναβάθμιση θα γίνεται μέσω υπολογιστή (PC ή Mac) και απαιτεί την ύπαρξη του προγράμματος Zune.

«Η έκδοση Windows Phone 7.5 αποτελεί την πρώτη σημαντική έκδοση από την ανακοίνωση του πρώτου Windows Phone 7 και προσφέρει εκατοντάδες νέες δυνατότητες και εφαρμογές που κάνουν την εμπειρία χρήσης μοναδική. Με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, ο χρήστης απολαμβάνει με multitasking, πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές, βελτιωμένη περιήγηση στο Internet, καθώς και εξατομικευμένα εργαλεία, όπως η ενοποίηση των πολλαπλών εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης, για την αποτελεσματικότερη σύνδεση με όλες τις επαφές του.», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Μεταξύ άλλων, στην έκδοση Mango υποστηρίζεται:

  • Η προβολή των διαδοχικών e-mail στο λεγόμενο Conversation view, η οποία όπως υποστηρίζουν οι developer, βοηθά το χρήστη να παρακολουθεί μακροσκελείς συζητήσεις με φίλους και συνεργάτες μέσω e-mail.
  • Τα λεγόμενα thread («νήματα»), δηλαδή την προβολή μηνυμάτων από τον ίδιο χρήστη, ανεξάρτητα από τον τρόπο επικοινωνίας που επέλεξε (SMS, instant message, chat στο Facebook)
  • Το app multitasking για την εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών (ως παράδειγμα αναφέρετε ένα σενάριο όπου ο χρήστης διαχειρίζεται τα mail του, ακούγοντας μουσική και επιστρέφοντας στο ομαδικό παιχνίδι όποτε έρχεται η σειρά του).
  • To Mango συνδέει app με τα αποτελέσματα αναζήτησης (όπου προφανώς χρησιμοποιείται η μηχανή του Bing)
  • Σε αυτή την έκδοση, την πλοήγηση στο Διαδίκτυο αναλαμβάνει ο Internet Explorer 9 και υποστηρίζεται η HTML5.

Δείτε επίσης:

In.gr Τεχνολογία

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024