«Πτήση» Δικεφάλου στην τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε στην Πυλαία (κεκλεισμένων των θυρών) ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 89-67 του Ικαρου Καλλιθέας, σε αγώνα για τα προημιτελικά του θεσμού και πλέον στους «4» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το νικητή του ζευγαριού Άρης - Ολυμπιακός.
Την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγύρισε στην Πυλαία (κεκλεισμένων των θυρών) ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 89-67 του Ικαρου Καλλιθέας, σε αγώνα για τα προημιτελικά του θεσμού και πλέον στους «4» θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το νικητή του ζευγαριού Άρης – Ολυμπιακός.
Με τον Δήμο Ντικούδη να πετυχαίνει τους 11 από τους συνολικά 18 πόντους του, σκοράροντας μάλιστα με κάθε τρόπο, ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο στο πρώτο δεκάλεπτο. Γεγονός που δεν απώλεσε στη δεύτερη περίοδο, διάστημα που ηγετική μορφή στο παρκέ για τον «Δικέφαλο» έγινε ο Τζέι Αρ Γκίντενς (13-9 7’, 22-15 11’, 31-21 15’, 35-23 17’).
Ο Μάρκο Λιούμπισιτς και ο Βαγγέλης Καράμπουλας, στον αντίποδα, προσπαθούσαν στο ίδιο διάστημα να κρατήσουν στο ματς τον Ικαρο.
Με πέντε πόντους του Μάρκους Γκόρι στην αρχή της τρίτης περιόδου η διαφορά ανέβηκε στο +14 για τον ΠΑΟΚ (43-29, 48-34) και λίγο πριν το φινάλε του δεκαλέπτου στο +16 (66-50).
Επιασε τους 20 στο τρίλεπτο της τελευταίας περιόδου (75-55), απόσταση που θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη αν δε χαλάρωναν αμυντικά οι «ασπρόμαυροι» και δεν επέλεγε ο Σούλης Μαρκόπουλος να ξεκουράσει βασικές μονάδες του συνόλου του. Το τελικό 89-67 ήταν η μεγαλύτερη διαφορά στον αγώνα για τους Θεσσαλονικείς.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας