Ο Βαγγέλης Μόρας αναμένεται εντός των ημερών να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Σουόνσι και να συνεχίσει την καριέρα του στην πρέμιερλιγκ. Μάλιστα, ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός φαίνεται να προσαρμόζεται γρήγορα, καθώς στον χθεσινό φιλικό με την ιρλανδική Λανέλι, άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, ενώ τελικά οι «κύκνοι» επικράτησαν με 3-0.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Αλέξανδρος Τσακαλίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ για τον αγώνα του Betsson Super Cup ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΟΦΗ – Γιατί έκανε πίσω ο Στεφάν Λανουά με τους ρέφερι στο VAR.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ζήτησαν να συνεχιστεί το βίντεο και ο Λανουά απάντησε ότι θα το συζητήσει με τους συνεργάτες του. Απίθανες δικαιολογίες ΕΠΟ, ΚΕΔ για την κακή εικόνα της διαιτησίας