Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των απουσιών της ΑΕΚ, αφού ο Ισλανδός επιθετικός πάσχει από ισχιαλγία, δεν πήρε μέρος στην προπόνησης και έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο. Από την προπόνηση απουσίαζε με άδεια ο Δέλλας, ενώ φυσιοθεραπεία έκαναν οι Λεονάρντο, Μπέλεκ και θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης οι Κοντοές και Κλωναρίδης.
Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν είναι το νέο όνομα που προστέθηκε στη λίστα των απουσιών της ΑΕΚ, αφού ο Ισλανδός επιθετικός πάσχει από ισχιαλγία, δεν πήρε μέρος στην προπόνησης και έκανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.
Από την προπόνηση απουσίαζε με άδεια ο Δέλλας, ενώ φυσιοθεραπεία έκαναν οι Λεονάρντο, Μπέλεκ και θεραπεία και πρόγραμμα αποκατάστασης οι Κοντοές και Κλωναρίδης.
Στις παραπάνω απουσίες φυσικά βρίσκεται και ο Παντελής Καφές, ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.
Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, πλην των διεθνών Γρηγόρη Μάκου, Σάββα Γκέντσογλου και του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, γυμνάστηκαν κανονικά.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.