Ένταση στο Σύνταγμα με επέμβαση των ΜΑΤ κατά Αγανακτισμένων
Με επιχείρηση των ΜΑΤ και ρίψη χημικών αντέδρασε η αστυνομία στην προσπάθεια ομάδας «Αγανακτισμένων» να κλείσουν τη λεωφόρο Αμαλίας, πάνω από την πλατεία Συντάγματος, το απόγευμα της Κυριακής.
Με επιχείρηση των ΜΑΤ αντέδρασε η αστυνομία στην προσπάθεια ομάδας «Αγανακτισμένων» να κλείσει τη λεωφόρο Αμαλίας, πάνω από την πλατεία Συντάγματος, το απόγευμα της Κυριακής.
Οι Αγανακτισμένοι είχαν δώσει και πάλι ραντεβού διαμαρτυρόμενοι για την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, αυτή τη φορά με κεντρικό σύνθημα «Πάρτε πίσω τους φόρους και τις εισφορές». Από τις επτά το απόγευμα, στην κινητοποίηση πήραν μέρος και μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω».
Σύμφωνα με το Reuters, στο Σύνταγμα συγκεντρώθηκαν περίπου 2.000 άτομα.
Όταν μια ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να διακόψει την κυκλοφορία στη λεωφόρο Αμαλίας, η αστυνομία τους απώθησε με ρίψη χημικών.
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληφορορίες, μια γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στη συμπλοκή.
Λίγο αργότερα όμως η λεωφόρος Αμαλίας έκλεισε εκ νέου.
Στο μεταξύ, το κίνημα «Δεν Πληρώνω» άνοιξε για μια ώρα τα διόδια Καλαμακίου στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου, από τις 6.30 μέχρι τις 7.30 το απόγευμα της Κυριακής.
Από τις 7 το απόγευμα παρέμειναν ανοιχτά και τα τα διόδια Αφιδνών στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας