Αίμα, δάκρυα και ιδρώτα περιμένει ο Χιμένεθ
Αίμα, δάκρυα και ιδρώτα προέβλεψε ο Μανόλο Χιμένεθ για το μέλλον της ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι μόνο με τον τρόπο αυτό θα παίρνει στο εξής τις νίκες η «Ένωση». «Όπως έγινε με τον Βάργκας σήμερα» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός μετά το 1-0 των «κιτρινόμαυρων» επί του Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ. Χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις αποχώρησε από τη Συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Καραγεωργίου, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την απογοήτευσή του για την ήττα της ομάδας του.
Αίμα, δάκρυα και ιδρώτα προέβλεψε ο Μανόλο Χιμένεθ για το μέλλον της ΑΕΚ, ξεκαθαρίζοντας ότι μόνο με τον τρόπο αυτό θα παίρνει στο εξής τις νίκες η «Ένωση». «Όπως έγινε με τον Βάργκας σήμερα» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός μετά το 1-0 των «κιτρινόμαυρων» επί του Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ.
Ο Χιμένεθ αφού παραδέχθηκε το άγχος του, δήλωσε:
«Και μπορώ να σας το πω και δημόσια τόσο οι παίκτες όσο και το τεχνικό τιμ γνωρίζουμε όπως εξελίσσονται τα πράγματα στην ομάδα, το πρόγραμμα των παιχνιδιών, μπορώ να προσκαλέσω όσους αγαπάνε την ΑΕΚ να γνωρίζουν ότι κάθε νίκες από εδώ και πέρα θα έχουν πολύ θυσία. Σήμερα θυσιαστήκαμε. Κάναμε κάποια πράγματα που δεν κάναμε στο Βέλγιο. Αυτή είναι η δική μας πραγματικότητα. Αυτό το σλόγκαν έχουμε: ‘πάμε παιχνίδι με παιχνίδι’. Πρέπει όλοι να ξέρουν ότι κάθε νίκη που πετυχαίνουμε θα την πετυχαίνουμε με δάκρυ, ιδρώτα και αίμα.
» Ο Εργοτέλης είναι μία καλή ομάδα, καλά στημένη ομάδα, με σημαντικούς παίκτες. Είχαν τρεις ευκαιρίες στο ημίχρονο όπως και εμείς μετά. Κάλυψαν καλά τους χώρους πίσω. Και όταν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα με ισορροπημένες ομάδες πρέπει να γινόμαστε πιο δυνατοί, να υποφέρουμε για να κερδίσουμε για να κερδίσουμε».
Όταν ρωτήθηκε για τη θέση στην οποία παίζει ο Γκουντγιόνσεν απάντησε:
«Δεν κατανοώ πολύ καλά την ερώτηση, αλλά θα σας δώσω μία απάντηση. Ο Γκουντγιόνσεν δεν είναι καθαρός επιθετικός. Η ΑΕΚ δεν είναι… Γκουντγιόνσεν, ούτε Κάρλος, ούτε Λυμπερόπουλος, ούτε Δέλλας. Η ΑΕΚ είναι μία ομάδα. Κάνει εξαιρετική δουλειά ο Γκούντγιονσεν. Κάθε φορά θα είναι και καλύτερος. Σήμερα, είχε δύο ευκαιρίες στη μεγάλη περιοχή. «Πατάει» περιοχή, όπως έκανε στη Μπαρτσελόνα, στην Τσέλσι, ξεκινώντας από τις πίσω γραμμές. Αυτό που θέλω είναι να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο για αποδώσει όπως και στις προηγούμενες ομάδες του. Εμπιστεύομαι την ποιότητά του».
Ο MVP του αγώνα, Γιάννης Αραμπατζής μετά την λήξη του ματς δήλωσε:
«Σίγουρα θέλαμε να κάνουμε μία καλή αρχή και το πετύχαμε. Φάνηκε λίγο κουρασμένη η ομάδα. Καταφέραμε να προηγηθούμε και κρατήσαμε το σκορ. Θέλουμε να διορθωθούμε στην πορεία , να είμαστε πιο δυνατοί και σταθεροί για τη συνέχεια».
Χωρίς να δεχθεί ερωτήσεις αποχώρησε από τη Συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Καραγεωργίου, εκφράζοντας με τον τρόπο αυτό την απογοήτευσή του για την ήττα του Εργοτέλη.
«Μας αφήνει μια πικρία το παιχνίδι, διότι όταν έρχεσαι να παίξεις σε αυτό το γήπεδο, με αυτή την ομάδα και δημιουργείς τόσες ευκαιρίες και δεν βάζεις γκολ, τότε δεν μπορείς να κερδίσεις. Για αυτό και είμαι στεναχωρημένος. Μετά το 70′ σίγουρα δεν είμαστε αυτοί που έπρεπε, αλλά αυτό είναι το παιχνίδι. Φεύγουμε ηττημένοι, ενώ θα μπορούσαμε να φύγουμε νικητές» είπε ο τεχνικός του Εργοτέλη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ασταμάτητος ο Ολυμπιακός – Ο Στρεφέτσα έκανε το 3-0 για τους πρωταθλητές (vids)
- «Είναι σαν να μας σκοτώνουν τα παιδιά» – Αγρότης λύγισε αποχαιρετώντας τα 450 πρόβατά του λόγω ευλογιάς
- Μαινόμενος Μασκ μετά το πρόστιμο 120 εκατ. ευρώ στο X: Καταργήστε την Ευρωπαϊκή Ένωση
- «Αιμορραγία» στελεχών στην Apple – Μένει πίσω στην AI επανάσταση;
- Πλήρης κυριαρχία του Ολυμπιακού στο πρώτο ημίχρονο με τον ΟΦΗ: 2 γκολ και 18-0 τελικές (pic, vids)
- Παράνομο πορνό, χάπια στύσης, κίνδυνος απέλασης: Μπόνι Μπλου και 17 άνδρες συνελήφθησαν στο Μπαλί
- Παραμένουν τα προβλήματα στον σιδηρόδρομο από την κακοκαιρία – Με λεωφορεία το Λειανοκλάδι – Λάρισα – Λειανοκλάδι
- Τα μπλόκα χωρίζουν τη Νέα Δημοκρατία στα δύο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442