Με ήττα ξεκίνησε τη θητεία του στον πάγκο της Αλ Ουάσλ και στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Ο θρυλικός Αργεντινός, πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας του, που συνεχίζει την καριέρα του στη χώρα της Μέσης Ανατολής είδε την ομάδα του να γνωρίζει την ήττα με 4-3 από την Αλ Τζαζίρα στο Αμπου Ντάμπι, αλλά δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του: «Οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια. Βρέθηκαν να χάνουν με 3-1, αλλά δεν έχασαν το κουράγιο τους και ισοφάρισαν σε 3-3, για να χάσουμε τελικά από ένα λάθος. Είμαι σίγουρος ότι στη συνέχεια θα πάμε πολύ καλύτερα και θα διορθώσουμε κάποια λάθη στην τακτική μας», δήλωσε σχετικά ο 50χρονος Ντιεγκίτο.
LIVE: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς για την 32η αγωνιστική της Premier League. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
LIVE: Φιορεντίνα – Λάτσιο. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φιορεντίνα – Λάτσιο για την 32η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 1.