Επίθεση και επεισόδια σε σύνδεσμο του ΠΑΟ στο Περιστέρι
Λίγες ημέρες μετά τον νεκρό που είχαμε σε συμπλοκή οπαδών στο Ηράκλειο, οι οπαδοί δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό. Ομάδα περίπου 40 ατόμων με μηχανάκια, κράνη και κουκούλες, επιτέθηκαν σε σύνδεσμο φίλων του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι. Σύμφωνα με τους μάρτυρες υπήρξαν ακόμη και οδομαχίες σώμα με σώμα, ωστόσο όλοι είχαν εξαφανιστεί πριν φτάσει η αστυνομία.
Λίγες ημέρες μετά τον νεκρό που είχαμε σε συμπλοκή οπαδών στο Ηράκλειο, οι οπαδοί δεν φαίνεται να βάζουν μυαλό. Ομάδα περίπου 40 ατόμων με μηχανάκια, κράνη και κουκούλες, επιτέθηκαν σε σύνδεσμο φίλων του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, περίπου 40 άτομα επιβιβασμένα σε μηχανάκια και φορώντας κράνη και κουκούλες, πλησίασαν τον σύνδεσμο και άρχισαν να πετούν πέτρες, σίδερα και άλλα αντικείμενα.
Στον σύνδεσμο μέσα βρίσκονταν οπαδοί του Παναθηναϊκού που… αντέδρασαν με τον ίδιο τρόπο. Πάντως τα επεισόδια είχαν λήξει μέχρι να φτάσει στον τόπο του συμβάντος η αστυνομία και έτσι δεν αναφέρθηκαν συλλήψεις!
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατέστρεψαν 160 καθίσματα και η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμο, ενώ ο Παναθηναϊκός με ποινή έδρας για ρίψεις δυο κροτίδων και πέντε πυροτεχνημάτων. Υπάρχει λογική;