Στην πρώτη θέση του 6ου - ελληνικού - ομίλου πέρασε η Κροατία, καθώς επικράτησε του Ισραήλ με 3-1 στο στάδιο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ και έφτασε τους 19 βαθμούς.
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς για τον 6ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2012, που μετέχει και η Εθνική μας, Μάλτα και Γεωργία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1
Στην πρώτη θέση του 6ου – ελληνικού – ομίλου πέρασε η Κροατία, καθώς επικράτησε του Ισραήλ με 3-1 στο στάδιο «Μάξιμιρ» του Ζάγκρεμπ και έφτασε τους 19 βαθμούς.
Μετά από ένα μοιρασμένο πρώτο μέρος οι παίκτες του Φερναντέζ κατόρθωσαν να προηγηθούν στο 44′, με γκολ του Χεμέντ. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή τερματοφύλακα για τους φιλοξενούμενους, που είδαν τον Μόντριτς να ισοφαρίζει μόλις στο 47′. Στο 51′ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μπεν Χαΐμ για φάουλ στον Εντουάρντο, ο οποίος έβαλε μπροστά τους Κροάτες με το γκολ που σημείωσε στο 55′ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 57′, αναδειχθείς σε «πρόσωπο του αγώνα».
Ο Ισπανός διαιτητής Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο, εκτός της κόκκινης κάρτας στον Μπεν Χαΐμ, παρατήρησε με κίτρινη τους Στρίνιτς, Σρνα, Ζάχαβι και Μπεν Χαρούς. ΚΡΟΑΤΙΑ (Σλάβεν Μπίλιτς): Πλετίκοσα, Στρίνιτς, Σίμουνιτς, Λόβρεν, Τσόρλουκα (46′ Ντουΐμοβιτς), Βουκόγεβιτς (46′ Εντουάρντο), Γέλαβιτς (87′ Κάλινιτς), Μόντριτς, Σρνα, Μάντζουκιτς, Κράνιτσαρ.
Σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς για τον 6ο όμιλο των προκριματικών του EURO 2012, που μετέχει και η Εθνική μας, Μάλτα και Γεωργία αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Τα Κάλι της Μάλτας. Το σκορ άνοιξε η ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια στο 15ο λεπτό με τον Χιζανισβίλι. Δέκα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 25ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τέρμα του Μιφσούντ, που διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Αυτός ήταν και ο πρώτος βαθμός στον όμιλο για την Μάλτα μετά από 8 αγώνες, ενώ η Γεωργία έφτασε τους 10 βαθμούς σε 9 αγώνες.
Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να ενισχυθεί σημαντικά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ένας από τους παίκτες που την ενδιαφέρουν σοβαρά είναι ο Μάικ Τζέιμς.
Η Εθνική στίβου επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο του Τορούν και ο «ασημένιος» στο επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής έκανε δηλώσεις στο Ελ. Βενιζέλος - Οι επιδόσεις των αθλητών μας.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε σετ με 6-0 για πρώτη φορά μετά το 2022 – Ο εκνευρισμός και η σκληρή πραγματικότητα, με την οποία είναι αντιμέτωπος ο Ελληνας τενίστας.
Ο τεχνικός της Γιουβέντους Λουτσιάνο Σπαλέτι με φόντο την παραμονή του δημιουργεί λίστα που περιλαμβάνει τους ‘Αλισον Μπέκερ, Μπερνάρντο Σίλβα και Κόλο Μουανί
Βάιος Μπαλάφας
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας