Την αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το ματς της Παρασκευής θα διεξαχθεί στις 20:00 αντί για τις 21:00 που ήταν προγραμματισμένο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες δεν αγωνίζονται στη 2η αγωνιστική, καθώς είχαν αναμετρήσεις με τις δύο ομάδες που «λείπουν» από το πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του φιλικού αγώνα στον οποίο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ο.Φ.Η. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα αρχίσει στις 20:00 και όχι στις 21:00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί».
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.