Την αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του φιλικού αγώνα με τον ΟΦΗ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Το ματς της Παρασκευής θα διεξαχθεί στις 20:00 αντί για τις 21:00 που ήταν προγραμματισμένο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες δεν αγωνίζονται στη 2η αγωνιστική, καθώς είχαν αναμετρήσεις με τις δύο ομάδες που «λείπουν» από το πρωτάθλημα. Η ανακοίνωση: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της διεξαγωγής του φιλικού αγώνα στον οποίο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ο.Φ.Η. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» και θα αρχίσει στις 20:00 και όχι στις 21:00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Η Εθνική Ελλάδας νίκησε και την Κροατία και φουλάρει για την τετράδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο, σε ένα ματς κατά το οποίο ο Στέλιος Αργυρόπουλος πέτυχε ένα απίστευτο γκολ!
Οι Μπακς έχασαν ξανά, ο Αντετοκούνμπο πάλευε μόνος και κόντρα στους Σπερς, ωστόσο βρήκε τη διάθεση για αυτοκριτική μετά το ματς, όταν παράλληλα αποθέωσε και τον Βίκτορ Γουεμπανιάμα.