Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες σε αρκετά σημεία της χώρας
Μάχη με τις φλόγες δίνουν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής σε όλη τη χώρα, ωστόσο, μέχρι το βράδυ οι πυροσβέστες είχαν καταφέρει να θέσουν υπό έλεγχο τα περισσότερα μέτωπα.
Μάχη με τις φλόγες δίνουν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής σε όλη τη χώρα, ωστόσο, μέχρι το βράδυ οι πυροσβέστες είχαν καταφέρει να θέσουν υπό έλεγχο τα περισσότερα μέτωπα.
Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε πευκοδάσος στο Νεστόριο Καστοριάς. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύσβατο σημείο και για την κατάσβεσή της επιχειρούσαν 34 πυροσβέστες, με έντεκα οχήματα, 13 άτομα πεζοπόρο, καθώς και τρία αεροσκάφη.
Σε άλλο μέτωπο φωτιάς, στην ορεινή περιοχή στη Σαλαμίνα, κοντά στο ναύσταθμο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις, έθεσαν την πυρκαγιά υπό έλεγχο και συνέχιζαν μέχρι το βράδυ να επιχειρούν επί τόπου για την πλήρη κατάσβεσή της. Η φωτιά κατέκαψε, κυρίως, χαμηλή βλάστηση στην πλαγιά, ενώ δεν απειλήθηκαν κατοικημένες περιοχές.
Υπό έλεγχο τέθηκε και η φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ακτή Νήρεως, στο Αλιβέρι Εύβοιας. Επί τόπου επιχειρούσαν 25 πυροσβέστες, με έντεκα οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρο, ενώ από αέρος, συνεχείς ρίψεις νερού πραγματοποιούσαν δύο αεροσκάφη, καθώς και ένα ελικόπτερο.
Υπό μερικό έλεγχο κατάφεραν να θέσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις την πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στην περιοχή Τρόπαια Αρκαδίας.
Επί ποδός βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς, σε δασική έκταση στην περιοχή Άγιος Νικόλαος, στα Σπάτα Λεχαινών.
Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 24 πυροσβέστες, με δέκα οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρο αποτελούμενες από 18 άτομα, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Το μέτωπο ελέγχεται στο μεγαλύτερο μέρος του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα
- Κακοκαιρία Byron: Συναγερμός στη Λάρισα – Πλημμύρισαν τα πρώτα σπίτια από την υπερχείλιση του Ενιπέα
- Ο Μπόρζες αποθέωσε τον Ιωαννίδη μετά από το Μπενφίκα – Σπόρτινγκ
- Ποιοτική απασχόληση: Για την εργασιακή Ιθάκη… είναι μακρύς ο δρόμος
- Γιατί και πώς να παίξετε με τον σκύλο σας
- Πιο αγγλικό δεν έχει – Θα γράψουν οι Oasis το κομμάτι για την επόμενη ταινία του Τζέιμς Μποντ;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 06.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-eser-tokas-54876734-25854069-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442