Νοκ άουτ Φέρντιναντ, Ράφαελ και Βίντιτς από την Μάντσεστερ Γ.
Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγχώθηκε μέχρι να πάρει τη νίκη εκτός έδρας επί της Γουέστ Μπρομ, ωστόσο τα χειρότερα τα ανακοίνωσε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά τη λήξη του ματς. Ο Σκωτσέζος τεχνικός ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα ότι ο Ρίο Φέρντιναντ θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες και ο Νεμάνια Βίντιτς για δύο! Σε αυτές τις δύο απώλειες στην άμυνα της Γιουνάιτεντ πρέπει να προστεθεί και αυτή του Ραφαέλ.
Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αγχώθηκε μέχρι να πάρει τη νίκη εκτός έδρας επί της Γουέστ Μπρομ, ωστόσο τα χειρότερα τα ανακοίνωσε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον μετά τη λήξη του ματς. Ο Σκωτσέζος τεχνικός ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα ότι ο Ρίο Φέρντιναντ θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες και ο Νεμάνια Βίντιτς για δύο!
Σε αυτές τις δύο απώλειες στην άμυνα της Γιουνάιτεντ πρέπει να προστεθεί και αυτή του Ραφαέλ, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ για δέκα εβδομάδες λόγω εξάρθρωσης ώμου που υπέστη πριν λίγες ημέρες στη διάρκεια προπόνησης.
Με μεγάλη δόση ατυχίας ξεκίνησε η σεζόν για τους πρωταθλητές Αγγλίας.
LIVE: Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.
LIVE: Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Λίβερπουλ – Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.