Έτοιμο το σχέδιο για την αναδιοργάνωση των δημόσιων ΜΜΕ
Έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία του κυβερνητικού σχεδίου για την αναδιοργάνωση των δημόσιων ΜΜΕ και για τις προτάσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό έχει ενημερωθεί ο πρωθυπουργός, καθώς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος. Το σχέδιο θα δοθεί στη δημοσιότητα μετά την κατάρτιση του προεδρικού διατάγματος για την ανάθεση των σχετικών αρμοδιοτήτων στον υπουργό Επικρατείας.
Έχει ολοκληρωθεί η επεξεργασία του κυβερνητικού σχεδίου για την αναδιοργάνωση των δημόσιων ΜΜΕ και για τις προτάσεις που περιλαμβάνονται σε αυτό έχει ενημερωθεί ο πρωθυπουργός, καθώς και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών, δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλίας Μόσιαλος, την Πέμπτη.
Ο κ. Μόσιαλος πρόσθεσε ότι «το σχέδιο θα δοθεί στη δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση των τυπικών διαδικασιών κατάρτισης του Προεδρικού Διατάγματος, με το οποίο ανατίθενται οι σχετικές αρμοδιότητες στον υπουργό Επικρατείας και αφού συζητηθεί σε κυβερνητικό επίπεδο».