Το σίριαλ με την μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγκας στην Μπαρτσελόνα συνεχίζεται. Η Άρσεναλ απέρριψε τελικά την πρόταση ύψους 38 εκατ. ευρώ που είχαν προσφέρει οι «μπλαουγκράνα». Σύμφωνα με τα ΜΜΕ σε Αγγλία και Ισπανία, ο Σταν Κροένκε μεγαλομέτοχος της αγγλικής ομάδας ήταν παρών στη σύσκεψη για να συζητηθεί η πρόταση της Μπαρτσελόνα και δεν αποδέχθηκε την πώληση του Φάμπρεγκας. Η Άρσεναλ επιμένει στα 45 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσει τον αρχηγό της, ένα ποσό που δύσκολα θα το προσφέρει η Μπαρτσελόνα, έχοντας ήδη ξοδέψει ένα αξιοσέβαστο ποσό για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες.
Η ‘Ίντερ συνεχίζει ακάθεκτη στη Serie A, μετά τον αποκλεισμό της από το Champions League. Οι «νερατζούρι» νίκησαν 2-0 την Τζένοα και είναι πρώτοι με 67 βαθμούς και 22 νίκες.
Ο Ηρακλής που εξασφάλισε την άνοδo στη Super League, γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς του στην Θεσσαλονίκη. Πριν την επιστροφή όμως υπήρξε στάση στα Τέμπη προκειμένου να τιμήσει τους 57 νεκρούς.