Την Τετάρτη(3/8) θα εκδικαστούν οι εφέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ. Ποιες άλλες εφέσεις εκδικάζονται την ίδια μέρα. Οι εφέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και του Αχιλλέα Μπέου και της Καβάλας και του Μάκη Ψωμιάδη, θα εκδικαστούν την Τετάρτη(3/8) όπως γνωστοποίησε η ΕΠΟ. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες με βάση την πρωτόδικη απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκα, υποβιβάστηκαν στην Football League. Πλέον την Τετάρτη(2/8) οι υποθέσεις τους θα εκδικαστούν σε δεύτερο βαθμό από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ και στην συνέχεια αναμένονται οι αποφάσεις. Την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένες να εκδικαστούν οι εφέσεις που έχουν καταθέσει, η Λάρισα και ο Ηρακλής.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.