«Τρίτωσε» το καλό επί της Αυστρίας για την εθνική βόλεϊ ανδρών
Την τρίτη νίκη της επί της Αυστρίας στο Ευρωπαϊκό Λιγκ πέτυχε η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών, η οποία επικράτησε με 3-0 στα Χανιά, στον πρώτο αγώνα των δύο συγκροτημάτων για την 6η και τελευταία εβδομάδα της διοργάνωσης.
Την τρίτη νίκη της επί της Αυστρίας στο Ευρωπαϊκό Λιγκ πέτυχε η εθνική ομάδα βόλεϊ των ανδρών, η οποία επικράτησε με 3-0 στα Χανιά, στον πρώτο αγώνα των δύο συγκροτημάτων για την 6η και τελευταία εβδομάδα της διοργάνωσης.
Ο Αλέκος Λεώνης ξεκίνησε με τους Φιλίποφ, Ρουμελιώτη, Σαρικεΐσογλου, Χατζηηλιάδη, Πελεκούδα, Πετρέα, ενώ από το πρώτο κιόλας σετ είχε χρησιμοποιήσει και τα δύο λίμπερο αρχικά τον Στεφάνου και μετά τον Παπαδημητρίου. Η Εθνική βελτίωσε πολύ και το μπλοκ της και πήρε ορισμένους χρήσιμους πόντους για να ανεβάσει και άλλο τη διαφορά (18-13). Ο Μαντέκας πήρε τη θέση του Χατζηηλιάδη στο γήπεδο στο 21-14 και ο Μαρούλης μπήκε στη θέση του Πετρέα, με τον Έλληνα τεχνικό να δοκιμάζει διάφορα σχήματα, ενώ το τελικό 25-16 διαμόρφωσε το 1-0 στα σετ για την Εθνική.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά και μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει σύμφωνα με δημοσίευμα στη Βραζιλία, είναι αυτή του Φερεϊρίνια της Σάο Πάουλο.