Η ΕΟΚ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής πως το αποτέλεσμα της εξέτασης στην οποία υπεβλήθη ο Γιάννης Μπουρούσης είναι αρνητικό. «Ο διεθνής αθλητής Γιάννης Μπουρούση υποβλήθηκε – με πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης – σε αντιντόπινγκ κοντρόλ από το ΕΣΚΑΝ. Το αποτέλεσμα της εξέτασης του, όπως έγινε γνωστό από το ΕΣΚΑΝ, είναι αρνητικό», ανέφερε η ανακοίνωση και πλέον το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθούν και ποιοι παίκτες θα κληθούν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της Εθνικής για το Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας. Ανάμεσα σε αυτούς θα είναι λογικά και ο Γιάννης Μπουρούσης.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
H Λιντς που παλεύει για τη σωτηρία της πήρε βαθμό με 0-0 από τη Μπρέντφορντ που έχασε κι άλλο έδαφος για την Ευρώπη. Εντυπωσιακή η Έβερτον, συνέτριψε με 3-0 την Τσέλσι και «βλέπει» ακόμη και «4άδα».
Ο χρυσός στο παγκόσμιο κλειστού στίβου του Τορούν Αρμάντ Ντουπλάντις μίλησε με κολακευτικά λόγια τον ασημένιο και πολύ καλό του φίλο του Εμμανουήλ Καραλή μετά την ολοκλήρωση του τελικού.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός με ανάρτησή του απένειμε εύσημα στον αθλητή του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κλειστού Στίβου του Τορούν.
Ο Εμμανουήλ Καραλής αναφέρθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του ασημένιου μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού του Τορούν, αποθέωσε το τιμ του και τόνισε ότι στόχος του είναι το Παγκόσμιο ρεκόρ.