Παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας
Ποικίλες εκδηλώσεις οργανώθηκαν το Σάββατο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Αθήνας-Athens Pride, με κεντρικό σύνθημα: «Φίλα με παντού». Η καθιερωμένη παρέλαση ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος και κατέληξε στο Σύνταγμα, όπου οι συμμετέχοντες ενώθηκαν με τους «Αγανακτισμένους». Φέτος για πρώτη φορά το Φεστιβάλ έχει τη συμπαράσταση του Δήμου Αθηναίων, ενώ εντάσσεται στο γενικό πρόγραμμα του ΕΟΤ «Athens Every Week».
Ποικίλες εκδηλώσεις οργανώθηκαν το Σάββατο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Αθήνας-Athens Pride, με κεντρικό σύνθημα: «Φίλα με παντού». Η καθιερωμένη παρέλαση ξεκίνησε από την πλατεία Κλαυθμώνος και κατέληξε στο Σύνταγμα, όπου οι συμμετέχοντες ενώθηκαν με τους «Αγανακτισμένους».
Φέτος, για πρώτη φορά, το Φεστιβάλ έχει τη συμπαράσταση του Δήμου Αθηναίων, ενώ εντάσσεται στο γενικό πρόγραμμα του ΕΟΤ «Athens Every Week».
Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη ζωντανή εμφάνιση των: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Ευσταθία, Onirama, Vegas, Melisses κα.
Η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Κ.Ρήγου.
Σε ανακοίνωσή της η ΟΛΚΕ χαιρετίζει τις αποφάσεις του Δήμου Αθηναίων και του ΕΟΤ, σημειώνοντας ότι αποτελούν μια ηθική αναγνώριση του δυναμικού ως πολίτες του ίδιου κράτους.
Υπενθυμίζει πάντως ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ είχε προεκλογικά δεσμευτεί να θεσμοθετήσει το Σύμφωνο Συμβίωσης και για τα ζευγάρια του ίδιου φύλου.
«Δυστυχώς, 18 μήνες μετά εξακολουθεί να παραμένει βουβή και άτολμη. Εξακολουθεί να αδιαφορεί για τα χιλιάδες ομοερωτικά ζευγάρια που βρίσκονται κυριολεκτικά και μεταφορικά στον αέρα.»
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου, η Κρινιώ Νικολάου ανεβαίνει στη σκηνή του Stage 7, μαζί με τον Θάνο Πανουργιά, για την μουσικοθεατρική παράσταση Κόντρα ρόλος.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας